Ministerul Sănătăţii se pregăteşte de valul 4 al pandemiei: Trebuie să fim mai flexibili

Ministerul Sănătăţii se pregăteşte pentru valul 4 al pandemiei, iar ministrul Ioana Mihăilă susţine că sistemul trebuie să fie mai flexibil pentru a nu întâmpina problemele din trecut.

2779 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii se pregăteşte de valul 4 al pandemiei: Trebuie să fim mai flexibili

Ministerul Sănătăţii se pregăteşte de valul 4 al pandemiei: Trebuie să fim mai flexibili

Ministrul Sănătăţii a vorbit despre posibilitatea apariţiei valului 4 al pandemiei şi a spus că lecţiile trecutului şi numărul de persoane vaccinate ar putea uşura misiunea administraţiei.

„Lecţiile învăţate ne arată că trebuie să mai fim flexibili, să nu mai ajungem la încărcătură din valurile precedente (...) acum avem persoane vaccinate (...) Spitalele îşi pot regla rapid numărul de paturi”, a explicat ministrul Mihăila, joi, la TVR.

Ioana Mihăilă a fost întrebată când se va ajunge la pragul de cinci milioane de persoane vaccinate în România.

„Probabil, în câteva săptămâni”, a răspuns ministrul Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici