Narcotraficanţii din Mexic îi ameninţă pe medici: ”Pentru fiecare rudă a noastră care moare de Covid-19, vom ucide 10 medici”

  • În Mexic, doctorii nu se luptă doar cu noul coronavirus, ci şi cu narcotraficanţii.
  • Membrul unui cartel influent în Petatlan ar fi autorul unui mesaj care s-a viralizat pe reţelele de socializare din ţară
  • ”Pentru fiecare rudă care moare de Covid-19, vom ucide 10 medici” este ameninţarea şocantă publicată pe reţelele de socializare
5881 afișări
Imaginea articolului Narcotraficanţii din Mexic îi ameninţă pe medici: ”Pentru fiecare rudă a noastră care moare de Covid-19, vom ucide 10 medici”

Sursă foto: Profimedia


Narcotraficanţii care controlează municipiul Petatlán, din statul mexican Guerrero, lansează ameninţări la adresa medicilor din regiune dacă rudele lor se îmbolnăvesc şi mor de Covid-19. Asta deşi, potrivit tot lor, boala este o doar ”invenţie”.

Un mesaj atribuit lui Pedro Avilés Salazar şi care circulă pe reţelele de socializare îi ameninţă pe medici: ”Pentru fiecare rudă a noastră care moare de Covid-19, vom ucide 10 medici.”

Bărbatul ar fi membrul unui cartel influent în zonă. În Mexic, cadrele medicale au fost ţintele unor atacuri din partea celor care susţin că boala Covid-19 nu există. Paradoxal, medicii au ajuns victimele unor agresiuni fizice şi din partea celor care acuzau că boala s-a răspândit din cauza lor. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici