O femeie de 47 de ani din Bucureşti diagnosticată cu coronavirus este al al 29-lea caz din România

Autorităţile anunţă, marţi seara, apariţia celui de-al 29-lea caz de coronavirus din România, fiind vorba despre o femeie de 47 de ani din Bucureşti, conform Grupului de Comunicare Strategică.

16980 afișări
Imaginea articolului O femeie de 47 de ani din Bucureşti diagnosticată cu coronavirus este al al 29-lea caz din România

O femeie de 47 de ani din Bucureşti este al al 29-lea caz de coronavirus în România

„A fost confirmat şi cazul numărul 29 de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Este vorba de o femeie din Bucureşti, în vârstă de 47 de ani”, conform sursei citate.

Femeia s-a infectat după ce a intrat în contact cu pacientul care a fost internat la Spitalul Gerota.

Numărul total de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus la nivel naţional a ajuns la 29.

GCS: Au fost făcute 1.179 de teste pentru coronavirus

În România au fost făcute 1.179 de teste pentru coronavirus, iar dintre acestea, 29 sunt pozitive, au transmis, marţi seara, reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

În cele şapte centre din ţară sunt peste 1.200 de teste, suficiente până la sfârşitul săptămânii, când vor sosi şi celelalte teste care au fost comandate, a anunţat, marţi seara, Ministerul Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici