O petrecere de nuntă, responsabilă pentru noul val de coronavirus dintr-o ţară. Unde s-a întâmplat

  • O petrecere de nuntă a contribuit la creşterea numărului infecţiilor cu coronavirus din Iran
  • Preşedintele Hassan Rouhani şi-a menţinut poziţia de a păstra economia deschisă în ciuda avertismentelor specialiştilor
  • Iranul a relaxat restricţiile de la jumătatea lunii aprilie
5402 afișări
Imaginea articolului O petrecere de nuntă, responsabilă pentru noul val de coronavirus dintr-o ţară. Unde s-a întâmplat

Sursa foto: profimedia

Iranul a relaxat restricţiile în privinţa coronavirusului de la mijlocul lunii aprilie, iar de atunci a raportat un nivel crescut al cazurilor de infectare. Datele recente arată că joia aceasta au fost înregistrate 3574 de noi cazuri de infectare, cel mai mare număr de la semnalarea primului focar din luna februarie.

Într-o emisiune televizată, preşedintele Iranului, Hassan Rouhani, a dat vina pe o petrecere de nuntă pentru creşterea numărului de infecţii. Acesta nu a oferit detalii despre locul şi data când a avut loc nunta.

Experţii din domeniul sănătăţii au emis avertismente cu privire la posibilitatea eruperii unui al doilea val de coronavirus. Oficialii au explicat că testarea pe scară largă a scos la suprafaţă noi cazuri confirmate.

Iranul a încercat să stopeze răspândirea virusului pandemic dar în acelaşi timp, oficialii sunt îngrijoraţi că limitările impuse asupra societăţii afectează economia care se află sub sancţiuni internaţionale, relatează Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici