Obicei vechi de 1500 de ani, interzis din cauza coronavirusului. Expertul lui Trump avertizează: "Să nu mai faceţi asta niciodată!"

  • Profesorul Anthony Fauci, expertul american în boli infecţioase, spune că strângerile de mână trebuie interzise.
  • Coronavirusul nu e singurul virus care se transmite prin strângerile de mână, spune Fauci.
  • Obiceiul strângerii de mână e vechi de 1500 de ani.
3875 afișări
Imaginea articolului Obicei vechi de 1500 de ani, interzis din cauza coronavirusului. Expertul lui Trump avertizează: "Să nu mai faceţi asta niciodată!"

Obicei vechi de 1500 de ani, interzis din cauza coronavirusului. Experul lui Trump avertizează: "Să nu mai faceţi asta niciodată!"

Expertul ales de Donald Trump să lupte cu pandemia coronavirusului, Anthony Fauci, a spus deja că omenirea nu va mai fi niciodată la fel, chiar şi după ce coşmarul coronavirusului va fi învins. Specialist în boli infecţioase, Fauci vine şi cu o completare la afirmaţia sa. Va trebui să fim foarte atenţi deoarece pericolul coronavirusului va pândi tot timpul, şi va trebui sa renunţăm la anumite obiceiuri.

Unul din ele: "Oamenii nu ar mai trebui să-şi strângă mâinile. Ca societate, trebuie să uităm complet despre asta", a declarat Fauci la un post de televiziune. Oamenii se salută cu o strângere de mâna încă de acum 1500 de ani, o tradiţie prezentă în viaţa de zi cu zi a multor civilizaţii.

"Nu avem nevoie să ne strângem mâinile. Trebuie să încetăm cu acest obicei. Pentru că, de fapt, e unul din modul cel mai rapid în care se transmit bolile respiratorii", spune Fauci.

"Trebuie să avem imprimat în noi pentru tot timpul de acum încolo conştientizarea că o catastrofă precum cea de acum se poate întâmpla oricând", a mai spus medicul.

SUA are de departe cel mai mare număr de infecţii cu coronavirus - 435.000, dar şi aproape 15.000 de morţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici