OMS transmite un mesaj important Europei: Purtaţi masca atunci când vă vedeţi cu familia de sărbători

  • Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă europenilor să poarte masca atunci când participă la întâlnirile cu familia.
  • Regulile principale de protecţie rămân aceleaşi: purtarea măştii atunci când ne aflăm în interior şi să păstrăm distanţa socială faţă de ceilalţi.
  • Germania este printre primele ţări care a înăsprit măsurile de siguranţă pe durata sărbătorilor.
2019 afișări
Imaginea articolului OMS transmite un mesaj important Europei: Purtaţi masca atunci când vă vedeţi cu familia de sărbători

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă europenilor să poarte masca atunci când participă la întâlnirile cu familia.

Rata de infectare în Europa este în continuare mare în majoritatea ţărilor, motiv pentru care cei de la OMS avertizează cu privire la o nouă creştere alarmantă a cazurilor COVID-19, la începutul anului 2021.

Cei de la OMS ne sfătuiesc ca în această perioadă să fim mult mai precauţi atunci când ne vedem cu familia. Regulile principale de protecţie rămân aceleaşi: purtarea măştii atunci când ne aflăm în interior şi să păstrăm distanţa socială faţă de ceilalţi.

”S-ar putea să ne simţim bizar când purtăm masca şi păstrăm distanţa în familie, dar e esenţial dacă ne dorim să nu ne confruntăm cu o creştere masivă şi bruscă a numărului de cazuri COVID-19, la începutul anului 2021”, au transmis cei de la OMS. 

Germania este printre primele ţări care înăsprit măsurile de siguranţă pe durata sărbătorilor. Astfel, începând de miercuri, au fost închise şcolile şi toate celelalte business-uri care nu sunt considerate esenţiale.

Între timp, preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat că vaccinul dezvoltat de cei de la Pfizer-BioNTech va fi pus la dispoziţie cu o săptămână mai repede decât era prevăzut.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici