Pacient infectat cu Covid 19 la Spitalul Floreasca / 7 medici şi peste 20 de asistenţi sunt în izolare

  • Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalul Floreasa îşi spune că un pacient care a fost în unitatea sanitară este infectat cu Covid 19
  • 7 medici şi peste 20 de asistenţi care lucrează la Spitalul Floreasca sunt acum în izolare la domiciliu
  • Pacientul infectat cu SARS Cov 2 s-a prezentat la Floreasca pe 23 martie şi a negat contextul epidemiologic pentru infecţie
2344 afișări

Bogdan  Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca din Capitală te anunţă că un pacient internat în unitatea sanitară a fost diagnosticat cu Covid 19. El s-a prezentat acolo pentru altă afecţiune. 

”A fost un pacient care s-a prezentat în ziua de 23 la noi, care a negat contextul epidemiologic pentru infecţia cu Covid 19, s-a prezentat pentru altă patologie, iar în urma investigaţiilor paraclinice s-a ridicat această suspiciune. A fost testat, a ieşit pozitiv, a fost transferat Spitalul Victor Babeş”, a declarat Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Conducerea unităţii sanitare a luat măsuri urgente. Toţi cei care au  intrat în contact cu pacientul sunt acum în izolare. 

”Personalul respectiv care a venit în contact direct sau indirect cu pacientul s-a autoizolat la domiciliu, este vorba despre 7 medici şi 23 de asistenţi medicali şi personal auxilia”, a mai precizat Bogdan Opriţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici