Patronul echipei FCSB ştie cum se poate relua Liga 1. Întâi le va face teste de coronavirus jucătorilor

  • Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a declarat că în două, trei zile ar vrea să le facă teste de coronavirus jucătorilor
  • Omul de afaceri a prezentat planul pe care ar trebui să-l urmeze cluburile din România pentru reluarea Ligii 1
  • În România s-au înregistrat până acum 2.738 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, dintre care 267 s-au vindecat şi 94 au murit
332 afișări
Imaginea articolului Patronul echipei FCSB ştie cum se poate relua Liga 1. Întâi le va face teste de coronavirus jucătorilor

Patronul echipei FCSB ştie cum se poate relua Liga 1. Întâi le va face teste de coronavirus jucătorilor

FCSB ar putea fi prima echipă din Liga 1 care s-ar reuni pe timp de pandemie. Patronul vicecampioanei României, Gigi Becali, a mărturisit că va lua o decizie în două, trei zile cu privire la reluarea activităţii sportive. 

Omul de afaceri are în plan să îi testeze de coronavirus pe toţi jucătorii pregătiţi de Bogdan Argeş Vintilă. În plus, Becali se gândeşte că România ar putea relua campionatul, dacă ar respecta anumite reguli. 

"O să le fac teste jucătorilor, dar o să mai stau două-trei zile, ca să văd şi eu ce se mai întâmplă. Apoi, o să-i întreb şi pe jucători şi dacă vor fi de acord le voi face teste. Apoi, îi voi băga direct în carantină şi în cantonament.

La noi nu au murit aşa mulţi oameni, precum în Italia sau Spania. Cei care au murit la noi au suferit de cancer, de diabet, de alte probleme şi s-a dat pe coronavirus. Au murit la fel de mulţi ca la gripă. Ce, nu am şi eu informaţiile mele?

Se poate relua fotbalul şi la noi. Nu ca în Anglia, pentru că noi nu avem condiţiile lor, dar la noi se poate ca fiecare echipă să intre la ea în cantonament, alături de bucătar şi de un ziarist, care vrea. Aşa s-ar putea juca", a declarat Gigi Becali la ProX.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici