Petrecere de 8 Martie anulată la CJ Dolj, desi nu participau 1.000 de oameni. Motivul invocat de şefii instituţiei: ”Nu-ţi mai vine să sari într-un picior”

  • Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj, a declarat luni că petrecerea de 8 Martie care se organizează în fiecare an şi care ar fi trebuit să aibă loc luni seara a fost anulată.
  • Şeful CJ Dolj spune că adunarea nu avea peste 1.000 de oameni, dar în contextul problemelor cauzate de coronavirus nu le mai vine „să sară într-un picior”.
777 afișări
Imaginea articolului Petrecere de 8 Martie anulată la CJ Dolj, desi nu participau 1.000 de oameni. Motivul invocat de şefii instituţiei: ”Nu-ţi mai vine să sari într-un picior”

Petrecere de 8 Martie anulată la CJ Dolj, desi nu participau 1.000 de oameni. Motivul invocat de şefii instituţiei: ”Nu-ţi mai vine să sari într-un picior”

Petrecerea de 8 Martie pentru angajatele Consiliului Judeţean Dolj a fost anulată din cauza coronavirusului. Deşi la ea nu urmau să participe 1.000 de oameni, şefii instituţiei spun că „nu-ţi mai vine să sari într-un picior” în contextul actual.

Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj, a declarat luni că petrecerea de 8 Martie care se organizează în fiecare an şi care ar fi trebuit să aibă loc luni seara a fost anulată.

Şeful CJ Dolj spune că adunarea nu avea peste 1.000 de oameni, dar în contextul problemelor cauzate de coronavirus nu le mai vine „să sară într-un picior”.

„Noi, la Consiliul Judeţean, nu am organizat o întâlnire cu doamnele şi domnişoarele, cum o făceam în fiecare an, pentru că am zis să o facem astăzi. Şi astăzi, dacă o să vă uitaţi, toată lumea este foarte bine îmbrăcată, asortată...(…) Am luat hotărârea să anulăm această întâlnire pe care am fi avut-o. Pe de altă parte, deoarece ne strângeam un număr important de persoane acolo şi nu eram o mie, dar eram un număr important, şi pe de altă parte, parcă nu-ţi mai vine să sari aşa...într-un picior când ştii că sunt nişte lucruri serioase care se petrec în jurul tău. Am fost de acord să anulăm şi să găsim un alt moment, mai spre Paşte, spre 1 Mai sau altă dată, să ne întâlnim”, a spus Ion Prioteasa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici