Petrecere spontană pe plajă în Barcelona, unde masca e obligatorie şi la soare. Incidentul a aprins discuţii în Spania

  • Barceloneta a fost o adevărată fiesta, în plină pandemie.
  • Zeci de tineri s-au încins la dans pe plaja Barcelonei şi au uitat de restricţii sau de mască.
  • Incidentul a provocat o discuţie aprinsă în Spania, unde autorităţile tocmai au dat o lege care impune masca chiar şi pe plajă.
1934 afișări
Imaginea articolului Petrecere spontană pe plajă în Barcelona, unde masca e obligatorie şi la soare. Incidentul a aprins discuţii în Spania

Petrecere spontană pe plajă la Barcelona. Incidentul a provocat o discuţie aprinsă în Spania

Ce s-a întâmplat la Barcelona şi cum a ajuns plaja să devină un loc de party în aer liber?
 
Felix Damian, corespondent Aleph News: A fost de ajuns să fie câţiva care au dat drumul la muzică şi au început să danseze, ca să li se alăture alte zeci de persoane. Petrecerea pe plajă a început în cursul după-amiezii şi a ţinut până noaptea târziu. Majoritatea tinerilor au păstrat distanţa, dar puţini au fost văzuţi cu mască.
 
Poliţia nu a anunţat dacă s-au dat amenzi în această situaţie, dar forţele de ordine nu au spart petrecerea, mai ales pentru că avea loc în aer liber şi portul măştii pe plajă a creat controverse legale puternice.
 
Statul spaniol a aprobat, recent, o lege care impune masca peste tot, chiar si la piscina sau pe plaja. Guvernele regionale au răspuns însă cu norme care stabilesc că masca nu este necesară pe plajă, decât atunci când există interactiunea cu alte persoane.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici