Pfizer cere autorizaţie Uniunii Europene pentru vaccinarea copiilor cu vârste între 12 şi 15 ani

  • Fondatorul BioNTech speră să primească în iunie avizul favorabil în iunie de la Agenţia Europeană a Medicamentului.
  • Pfizer a declarat că vaccinul dezvoltat împotriva COVID-19 a fost extrem de eficient la copii.
  • Studiul a fost făcut pe 2.260 de participanţi în Statele Unite.
300 afișări
Imaginea articolului Pfizer cere autorizaţie  Uniunii Europene pentru vaccinarea copiilor cu vârste între 12 şi 15 ani

Pfizer cere autorizaţie Uniunii Europene pentru vaccinarea copiilor cu vârste între 12 şi 15 ani

Pfizer va solicita autorizaţia Uniunii Europene pentru vaccinarea copiilor între 12 şi 15 ani.
 
Fondatorul BioNTech, Ugur Sahin, a declarat pentru publicaţia germană Der Spiegel că speră să primească în iunie avizul favorabil de la Agenţia Europeană a Medicamentului. Vaccinul a dovedit că are o eficienţă de 100% la această grupă de vârstă, potrivit studiilor făcute de Pfizer în Statele Unite.
 
Studiul a fost făcut pe 2.260 de participanţi în Statele Unite. Au fost observate 18 infecţii cu virusul SARS-CoV-2 confirmate în grupul placebo şi nu s-au confirmat infecţii în grupul care a primit vaccinul, potrivit companiei.
 
BioNTech aşteaptă până în septembrie şi rezultatele testelor făcute cu vaccinul Pfizer la copiii cu vârsta de până la şase luni.
 
Efectele secundare au fost în general compatibile cu cele observate la adulţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici