Preşedintele Moderna explică de ce atât de mulţi cetăţeni nu au încredere în vaccinurile anti-Covid

  • Noubar Afeyan, fondatorul uneia dintre cele două companii farmaceutice care au produs vaccinul ARNm împotriva Covid, şi-a spus părerea despre valul anti-vaccinării.
  • Oficialul afirmă că incertitudinea a fost indusă chiar de bâlbâielile guvernanţilor.
  • „Pentru a nu crea confuzie, avem nevoie de o conducere care să nu alimenteze incertitudinea”, a afirmat Noubat Afeyan.
1499 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Moderna explică de ce atât de mulţi cetăţeni nu au încredere în vaccinurile anti-Covid

Preşedintele Moderna prezintă motivele pentru care „atât de mulţi nu au încredere în vaccinurile anti-Covid”

Noubar Afeyan, preeşdintele Moderna. şi-a prezentat motivele în cel mai recent interviu:

„Au existat prea multe informaţii fără nicio bază, în special pe reţelele de socializare, şi, în aceste condiţii, este dificil de înţeles ce nu este în regulă. Mai mult, în faţa unei ameninţări precum Covid, nici măcar guvernele nu au fost pregătite şi s-au dat informaţii diferite şi deseori contradictorii.

Confuzia poate fi oprită de o conducere care nu alimentează incertitudinea, dar tot ceea ce s-a întâmplat nu era previzibil”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici