Primul deces provocat de coronavirus în Egipt. Este vorba despre un cetăţean german

  • Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Khaled Mujahid, a anunţat că un cetăţean german, în vârstă de 60 de ani, a murit duminică în Egipt, informează CNN.
  • Acesta este primul deces din cauza coronavirusului în Egipt.
1892 afișări
Imaginea articolului Primul deces provocat de coronavirus în Egipt. Este vorba despre un cetăţean german

Sursa: Profimedia Images

Neamţul de 60 de ani călătorise din Luxor în Hurghada, Egipt, a adăugat Khaled Mujahid.

Odată ajuns în Hurghada, a prezentat simptome precum temperatură ridicată şi s-a dus la spital pentru îngrijiri medicale imediat ce a sosit în oraş, pe 6 martie.

Testul la coronavirus a ieşit pozitiv şi a fost pus în terapie intensivă din cauza unei insuficienţe respiratorii. Bărbatul a decedat duminică.

Mujahid a mai spus că cetăţeanul german era în Egipt de şapte zile..

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici