Producţia de vaccin anti COVID-19, în pericol din cauza lipsei pungilor de plastic

  • Vaccinul anti-Covid-19 se fabrică în pungi uriaşe de plastic
  • Companiile producătoare folosesc pungile pe post de căptuşeli sterile în rezervoarele în care sunt produse vaccinurile
  • Lipsa pungilor ar putea crea un blocaj în producţia serurilor anti-Covid-19 în întreaga lume
448 afișări
Imaginea articolului Producţia de vaccin anti COVID-19, în pericol din cauza lipsei pungilor de plastic

Producătorii de vaccinuri Covid-19 se confruntă cu lipsa pungilor gigantice de plastic şi acest lucru ar putea bloca producţia de ser. 

Pungile sunt utilizate în bioreactoare care amestecă ingredientele farmaceutice. Companiile producătoare Pfizer, Moderna şi Novavax folosesc aceste pungi pe post de căptuşeli sterile în rezervoarele în care sunt produse vaccinurile. Fiecare companie le utilizează diferit, iar o astfel de pungă poate să susţină până la 2000 de litri de material.
 
Lipsa lor ar putea crea un blocaj în producţia serurilor anti-Covid-19 în întreaga lume. Unii dintre producătorii de vaccinuri sunt deja la câteva zile distanţă de a opri producţia din cauza deficitului de pungi.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici