VIDEO  Proteste violente în Ţările de Jos împotriva lockdown-ului. Maşini incendiate şi trenuri oprite spre Rotterdam

  • Protestele violente au izbucnit la Rotterdam, în Ţările de Jos, în timpul unei demonstraţii la care au participant sute de persoane împotriva lockdown-ului anunţat de guvern, pentru a face faţă pandemiei de Covid.
  • Poliţia olandeză a confirmat că există răniţi, după ce forţele de ordine au tras focuri de avertizare şi au folosit tunuri cu apă asupra protestatarilor.
14428 afișări
Imaginea articolului Proteste violente în Ţările de Jos împotriva lockdown-ului. Maşini incendiate şi trenuri oprite spre Rotterdam

Proteste violente în Ţările de Jos împotriva lockdown-ului. Maşini incendiate şi trenuri oprite spre Rotterdam

Revoltă de proporţii în Olanda împotriva lockdown-ului, cu împuşcături ale poliţiei. Există cel puţin doi răniţi.

Cu puţin timp înainte de startul incidentelor, agenţii trăseseră focuri de avertizare, pentru a încerca să potolească revolta, moment în care au fost declanşate mai multe incendii.

Poliţia anti-revoltă a fost imediat desfăşurată. Cel puţin o maşină de poliţie a fost incendiată, iar altele au fost avariate. Pompierii şi poliţiştii au fost loviţi cu obiecte.

Imaginile au arătat incendii pe trotuar şi coşuri de gunoi aruncate în stradă. Serviciile feroviare către şi dinspre Rotterdam au fost suspendate din cauza revoltelor, a anunţat căile ferate olandeze.

Manifestaţia, convocată de diverse organizaţii, a fost împotriva planurilor guvernului de a introduce noi reglementări anti-pandemie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici