Video Qatar Airways oferă 100.000 de bilete cadou pentru medicii din prima linie

  • Compania aeriană oferă cadou 100.000 bilete pentru personalul medical din prima linie, în lupta cu pandemia
  • Patru asistente din Timişoara s-au înscris deja. Campania se desfăşoară în perioada 12-18 mai
  • Poţi câştiga până la 2 bilete dus-întors, economy class
458 afișări

Compania aeriană Qatar Airways ofera 100.000 bilete cadou pentru personalul medical din prima linie, inclusiv pentru tine. Te poţi înscrie începând cu data de 12 mai. Grăbeşte-te, biletele se oferă în sistemul, primul venit-primul servit.

„M-am uitat cu colega mea la zboruri înspre New York, Miami, Buenos Aires. Sperăm să ieşim cât mai repede din această pandemie” spune una dintre asistente. 

Biletele sunt valabile pentru clasa economy. Poţi câştiga până la 2 bilete dus-întors şi te poţi bucura de 35% reduceri suplimentare la serviciile din cadrul companiei.

Din personalul medical care se poate înscrie în campanie fac parte: doctorii, medicii practicieni, asistentele medicale, paramedicii, tehnicienii de laborator, cercetătorii clinici şi farmaciştii.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici