STUDIU  Rapelul oferă cea mai bună protecţie împotriva variantei Omicron

  • Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din SUA confirmă eficacitatea dozelor de rapel împotriva variantei Omicron
  • Potrivit noilor date publicate, rapelul este eficient în proporţie de 90%
  • Studiul a demonstrat că doza suplimentară de vaccin are capacitatea să lupte cu succes împotriva infecţiilor şi să scadă şansele unui posibil deces în rândul populaţiei cu vârsta de peste 50 de ani
3263 afișări
Imaginea articolului Rapelul oferă cea mai bună protecţie împotriva variantei Omicron

Sursa foto: MediafaxFoto

Potrivit noilor date publicate de Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CPCB) din SUA, dozele de rapel sunt eficiente în proporţie de 90% în prevenirea infecţiilor cu varianta Omicron.

Studiul a demonstrat că doza suplimentară de vaccin are capacitatea să lupte cu succes împotriva infecţiilor şi scade şansele unui posibil deces în rândul populaţiei cu vârsta de peste 50 de ani.

Varianta Omicron este tulpina dominantă şi reprezintă mai mult de 99% din cazurile de coronavirus din Statele Unite, relatează CBS Miami.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici