Record de cazuri de coronavirus în Israel de la începutul pandemiei, deşi ţara este pe primul loc în lume la numărul persoanelor vaccinate

  • Israelul a raportat cel mai mare număr de infecţii zilnice cu coronavirus de la începeutul pandemiei - 9.589.
  • Numărul total de persoane infectate până acum în Israel a depăşit jumătate de milion din populaţia ţării, de 9,2 milioane.
  • Israelul este lider mondial la numărul de persoane vaccinate la 100 de locuitori, urmat de Emiratele Arabe Unite şi Bahrain.
2057 afișări
Imaginea articolului Record de cazuri de coronavirus în Israel de la începutul pandemiei, deşi ţara este pe primul loc în lume la numărul persoanelor vaccinate

Record de cazuri de coronavirus în Israel de la inceputul pandemiei, deşi ţara este pe primul loc în lume la numprul persoanelor vaccinate

Deşi se află în cel de-al treilea lockown naţional, Israelul a raportat cel mai mare număr de infecţii zilnice cu coronavirus, potrivit Ministerului Sănătăţii, relatează dpa
 
Ministerul a înregistrat 9.589 de noi cazuri în ziua de luni. Proporţia testelor pozitive a fost de 7,6%.
 
Numărul total de persoane infectate până acum în Israel a depăşit jumătate de milion din populaţia ţării, de 9,2 milioane.
 
De vineri dimineaţă, toate şcolile şi grădiniţele din Israel au fost închise, cu excepţia educaţiei speciale.
 
De peste două săptămâni, israelienilor li se interzice să călătorească mai mult de 1 kilometru distanţă de casele lor, cu excepţii. Alte restricţii includ închiderea centrelor comerciale şi restaurantelor.
 
Conform site-ului de cercetare Our World in Data, Israelul este lider mondial la numărul de persoane vaccinate la 100 de locuitori, urmat de Emiratele Arabe Unite şi Bahrain.
 
Israelul a lansat campania de vaccinare pe 20 decembrie. A început prin vaccinarea persoanelor cu vârsta peste 60 de ani, precum şi a persoanelor cu risc şi a altor grupuri prioritare. Printre persoanele vaccinate se află şi premierul Benjamin Netanyahu, care a primit ambele doze ale serului Pfizer.
 
Acum vor urma persoanele cu vârsta de 55 de ani şi peste, precum şi personalul didactic.
 
Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că fiecare rezident cu vârsta peste 16 ani va putea fi vaccinat până în martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici