Se modifică data rapelului. Valeriu Gheorghiţă spune că reprogramarea se poate face direct din platformă

  • Cei care fac Covid-19 după prima doză îşi pot reprograma rapelul
  • Valeriu Gheorghiţă spune că reprogramarea se poate face direct din platformă
  • Data rapelului poate fi schimbată chiar dacă a trecut ziua în care trebuia făcut
4963 afișări
Imaginea articolului Se modifică data rapelului. Valeriu Gheorghiţă spune că reprogramarea se poate face direct din platformă

Se modifică data rapelului. Valeriu Gheorghiţă spune că reprogramarea se poate face direct din platformă

Coordonatorul campaniei de vaccinare a anunţat că îţi poţi schimba data rapelului din platformă. Valeriu Gheorghiţă îţi spune că măsura este dedicată celor care se infectează după prima doză.
 
În acest caz, rapelul se poate fi administrat doar după ce pacientul se vindecă. Iată care este intervalul la care te poţi reprograma pentru rapel.
 
VALERIU GHEORGHIŢĂ, coordonatorul campaniei de vaccinare: Fiecare persoană în momentul de faţă are disponibilitatea din platformă să editeze data celei de-a doua doze şi să-şi programe pe un pe un interval de 42 de zile, dacă vorbim de vaccinul de la Pfizer, pe un interval de 35 de zile pentru vaccinul de la Moderna sau 12 săptămâni pentru vaccinul de la Astrazeneca.
 
O persoană are posibilitatea să intre pe contul din platformă şi să-şi modifice data chiar dacă a trecut de momentul în care trebuia să-şi facă rapelul. Valeriu Gheorghiţă spune că riscul de deces după vaccinare este de 100 de ori mai mic decât la persoanele nevaccinate. De asemenea, număr persoanelor care au dezvoltat forme grave după vaccin este foarte mic.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici