Singapore a împlinit două săptămâni fără niciun caz COVID-19

  • Singapore a raportat ieri 2 săptămâni fără niciun caz COVID-19
  • Singapore a avut peste 58.000 de cazuri de COVID-19
  • În Singapore, doar 28 de oameni au murit din cauza infectării cu virusul SARS-CoV-2
588 afișări
Imaginea articolului Singapore a împlinit două săptămâni fără niciun caz COVID-19

Singapore a împlinit două săptămâni fără niciun caz COVID-19

Veştile bune vin din Singapore, care sărbătoreşte 2 săptămâni fără niciun caz nou de infectare cu SARS-CoV-2.
Aici, epidemia a fost ţinută sub control. Singapore a avut peste 58.000 de cazuri de COVID-19, însă doar 28 de oameni au murit din cauza virusului.

Oamenii au stat izolaţi 2 luni. Deşi viaţa a revenit aproape la normal, purtarea măştii este obligatorie. Există reguli stricte de distanţare sociale, iar graniţele rămân, în mare parte, închise.
Singapore a fost una dintre primele ţări care a raportat un caz COVID-19 în afara Chinei, unde virusul a apărut pentru prima dată, pe 23 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici