CORONAVIRUS. Sinovac din China va începe testele clinice pentru vaccinul său pe copii şi adolescenţi până la sfârşitul lunii

  • Sinovac Biotech a declarat joi că va începe studii clinice pentru potenţialul său vaccin anti-Covid-19 pe adolescenţi şi copii la sfîrşitul lunii.
  • Sinovac a declarat că ultima rundă de testare a vaccinului său, CoronaVac, va începe pe 28 septembrie.
  • La 9 septembrie, firma a anunţat că studiile clinice de fază I şi II pe adulţi sănătoşi cu vârsta peste 60 de ani şi studiile anterioare pe grupa de vârstă 18-59 au arătat „siguranţă bună şi imunogenitate”.
359 afișări
Imaginea articolului CORONAVIRUS. Sinovac din China va începe testele clinice pentru vaccinul său pe copii şi adolescenţi până la sfârşitul lunii
Compania farmaceutică chineză Sinovac Biotech a declarat joi că va începe studii clinice pentru potenţialul său vaccin anti-Covid-19 pe adolescenţi şi copii la sfârşitul lunii, după ce testarea pe adulţi a dat rezultate pozitive, potrivit agenţiei spaniole EFE
 
Sinovac a declarat că ultima rundă de testare a vaccinului său, CoronaVac, va începe pe 28 septembrie.
 
La 9 septembrie, firma  a anunţat că studiile clinice de fază I şi II pe adulţi sănătoşi cu vârsta peste 60 de ani şi studiile anterioare pe grupa de vârstă 18-59 au arătat „siguranţă bună şi imunogenitate”.
 
Nivelul anticorpilor detectaţi la subiecţii de peste 60 de ani a fost uşor mai mic decât cel detectat la grupurile mai tinere, a spus compania.
 
Unul dintre principalele obiective ale companiei este să se asigure că vaccinul este sigur pentru întreaga populaţie, inclusiv copiii mici şi adolescenţii, care sunt expuşi focarelor de Covid-19 în şcoli.
 
Următoarea fază a studiului CoronaVac va include 552 de persoane sănătoase, între trei şi 17 ani, care vor primi două doze de imunizare şi un placebo, combinând cercetările de fază I şi II, potrivit Bibliotecii Naţionale de Medicină a Statelor Unite.
 
CoronaVac se află, de asemenea, în etapele sale finale de testare pe scară largă în ţări precum Brazilia, Indonezia şi Turcia.
 
Guvernatorul statului Sao Paulo, Joao Doria, a declarat luni că autorităţile intenţionează să imunizeze toată populaţia Braziliei cu vaccinul chinez.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici