Speranţă în lupta cu Covid-19. Tratamentul urmat de Andrei Ando, pacient vindecat: ”Febra a dispărut de la prima administrare”

  • Andrei Ando, pacient vindecat de Covid-19: Am avut dureri musculare foarte puternice, a fost o senzaţie de sfârşeală, de toropeală permanentă
  • Andrei: Din ziua a cincea a tratamentului mi s-a schimbat medicaţia, dar un efect advers a fost creşterea tensiunii, m-am speriat
  • Andrei: De la prima administrare a azitromicinei a dispărut febra, există scăpare, asta trebuie să înţeleagă lumea
4280 afișări
Imaginea articolului Speranţă în lupta cu Covid-19. Tratamentul urmat de Andrei Ando, pacient vindecat: ”Febra a dispărut de la prima administrare”

Sursa: Profimedia

Andrei din Arad îţi spune că este acasă de la începutul săptămânii trecute. Pe 6 aprilie a primit rezultatul, iar pe data de 21 medicii l-au declarat vindecat. Andrei îţi povesteşte ce tratament a făcut: Kaletra, Plaquenil, Azitromicină, la care medicii au adăugat Paracetamol, diferite analgezice şi vitamina C.

„Cel mai greu a fost în primele 5 zile ale bolii, în perioada 6-11 aprilie, atunci când am primit primul tratament mai substanţial, mai consistent, pentru că au apărut durerile musculare, au fost nişte dureri foarte intense, care au pornit initial din zona şoldului, apoi au coborât în fese, apoi în pulpe, apoi în gambe, au fost dureri musculare foarte puternice, a fost o senzaţie de sfârşeală, de toropeală permanentă” povesteşte Andrei Ando.

Andrei îţi spune şi despre un moment de cumpănă pe care l-a trăit odată cu schimbarea tratamentului.

„Începând cu ziua a cincea a tratamentului am început să iau altfel de medicamente, mi s-a schimbat medicaţia, dar un efect advers a fost creşterea tensiunii, m-am speriat, mi-a crescut foarte tare pulsul. Am continuat cu acel medicament, hidroxiclorochină. De la prima administrare a azitromicinei febra a dispărut. Eu am luat 18 zile paracetamol dar febra nu a cedat.”

Andrei îşi spune şi cu ce simptome a rămas după ce s-a vindecat de Covid-19.

„Au mai rămas câteva simptome, o strângere în gât, o tuse, în principiu o slăbiciune, o epuizare. Citeşti pe reţelele sociale, pe online şi ai impresa că gata, eşti fără scăpare, nu mai există niciun ajutor dacă ai o boală asociată, nu-i aşa. Există scăpare, există vindecare, şi cred că asta trebuie să înţeleagă lumea.”

Andrei îşi doreşte să se întoarcă rapid la lucru şi apoi să iasă cu prietenii la o terasă şi să sărbătorească alături de ei revederea. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici