Statele Unite ale Americii înregistrează un număr record de cazuri de coronavirus. Americanii au depăşit borna de 5 milioane de persoane infectate

  • Statele Unite ating culmi alarmante în cazul coronavirusului
  • Americanii sunt cea mai afectată naţiune de pe glob, cu un număr de peste 5 milioane de cazuri
  • Ţara a înregistrat peste 160.000 de decese, aproximativ un sfert din numărul înregistrat la nivel mondial
3702 afișări
Imaginea articolului Statele Unite ale Americii înregistrează un număr record de cazuri de coronavirus. Americanii au depăşit borna de 5 milioane de persoane infectate

Sursa foto: profimedia

Statele Unite ale Americii au stabilit recordul mondial pentru cazurile de coronavirus. Peste 5 milioane de americani sunt infectaţi, relatează Reuters. SUA conduc detaşat la nivel mondial în privinţa cazurilor de COVID-19, dar şi în privinţa mortalităţii.

Peste 160.000 de oameni au decedat în Statele Unite din cauza noului virus, aproximativ un sfert din numărul deceselor înregistrate la nivel mondial. Preşedintele Donald Trump a dat asigurări că un vaccin va fi finalizat până la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Dr. Anthony Fauci, principalul expert de sănătate din ţară, nu este la fel de optimist şi preconizează că vaccinul va fi gata până la sfârşitul anului.

Datele sumbre vin în condiţiile în care preşedintele a semnat un ordin menit să ofere compensaţii economice tuturor americanilor afectaţi de pandemia de coronavirus, după ce Casa Albă nu a reuşit să ajungă la un acord cu Congresul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici