Surse: Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru funcţia de premier, a intrat în izolare

Alexandru Rafila, reprezentant al Româniai la OMS şi cel care a deschis lista PSD pentru Camera Deputaţilor în Bucureşti, se află în izolare, după ce un membru al familiei a fost testat cu noul coronavirus.

4971 afișări
Imaginea articolului Surse: Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru funcţia de premier, a intrat în izolare

Surse: Alexandru Rafila a intrat în izolare după ce un membru al familiei s-a infectat cu COVID-19

„Profesorul Rafila este în izolare. Ne-a anunţat că un membru al familiei a fost testat pozitiv cu Covid-19”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PSD.

Potrivit surselor citate, Alexandru Rafila s-a testat, însă nu a primit rezultatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici