Surse BBC: Cel puţin 210 morţi în Iran din cauza coronavirusului

Cel puţin 210 persoane au murit în Iran din cauza epidemiei de coronavirus, au declarat surse medicale iraniene pentru postul BBC News.

1987 afișări
Imaginea articolului Surse BBC: Cel puţin 210 morţi în Iran din cauza coronavirusului

Surse BBC: Cel puţin 210 morţi în Iran din cauza coronavirusului

Informaţiile nu pot fi confirmate din surse independente.

Autorităţile iraniene au anunţat moartea a 34 de persoane şi 245 de persoane infectate.

Potrivit bilanţului pe plan mondial, peste 2.800 de persoane au murit din cauza virusului Covid-19, iar alte 83.000 de persoane au fost infectate, cele mai multe în China.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici