Ţara care ar putea deveni noul focar al Europei, după Italia: ”Bunul simţ va fi salvarea noastră” / Numărul cazurilor de îmbolnăvire a crescut dramatic

Italia este cea mai afectată ţară de pandemia de coronavirus, însă Germania ar putea să devină cel mai mare focar european în următoarea perioadă.

27660 afișări
Imaginea articolului Ţara care ar putea deveni noul focar al Europei, după Italia: ”Bunul simţ va fi salvarea noastră” / Numărul cazurilor de îmbolnăvire a crescut dramatic
Potrivit jurnaliştilor de la focus.de, numărul persoanelor infectate din Germania a crescut mai rapid decât în Italia faţă de ziua de ieri. Jurnaliştii germani susţin că acest lucru se petrece din pricina suprapopulării marilor oraşe. 
 
”Bunul simţ va fi salvarea noastră”, scriu jurnaliştii germani care fac astfel un apel la cetăţeni să rămână în case şi să se protejeze.
 
Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 33 de morţi în Germania, iar numărul total al cazurilor este de 13.600. Cu o zi înainte, autorităţile germane raportaseră 26 de morţi şi 10.000 de cazuri de infectare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici