Ţara care impune noi restricţii, deşi şi-a vaccinat peste 60% din locuitori

  • Seychelles a reintrodus recent restricţii după o creştere a cazurilor de COVID-19.
  • Industria turismului contribuie cu mai mult de un sfert din produsul intern brut.
  • Lucrătorii din domeniul sănătăţii sunt încrezători şi spun că ţara va putea face faţă.
2086 afișări
Imaginea articolului Ţara care impune noi restricţii, deşi şi-a vaccinat peste 60% din locuitori

Ţara care impune noi restricţii, deşi şi-a vaccinat peste 60% din locuitori

Seychelles a reintrodus restricţii după o creştere accentuată a cazurilor de COVID-19.
 
Restricţiile impuse includ închiderea temporară a şcolilor şi închiderea timpurie a magazinelor, barurilor şi cazinourilor.
 
Peste 60% din cei 100.000 de locuitori ai arhipelagului au acum două doze de vaccin COVID-19. Lucrătorii din domeniul sănătăţii sunt încrezători că ţara va putea face faţă.
 
Industria turismului contribuie cu mai mult de un sfert din produsul intern brut al ţării.
 
„Deschiderea ţării a contribuit cu siguranţă la creşterea numărului de cazuri. Dar ceea ce oamenii nu cred, ceea ce oamenii nu acordă suficientă atenţie este ceea ce am obţinut până acum cu vaccinările. Deci, majoritatea populaţia din Seychelles a fost vaccinată şi nu avem atât de multe cazuri dificile pe cât am obisnuit”.
 
Cu aproape o lună în urmă, autorităţile din Seychelles erau atât de încrezătoare în gestionarea COVID-19, încât au renunţat la restricţiile pentru majoritatea turiştilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici