Tătaru după recordul COVID: E ca în război... viaţă contra moarte

Fostul ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru, spune, marţi, după recordul absolut pe linie în privinţa COVID-19 în România, că suntem ca în război: „viaţă contra moarte”, iar cei care încă au dubii sunt sfătuiţi să încerce să treacă pe lângă un spital şi să se uite spre UPU.

1065 afișări
Imaginea articolului Tătaru după recordul COVID: E ca în război... viaţă contra moarte

Tătaru după recordul COVID: E ca în război... viaţă contra moarte

„442 decese! 1.667 internaţi la ATI! 16.743 cazuri noi de persoane infectate! Cu toţii suntem supuşi greşelii şi unii suntem neîncrezători, dar de această dată e ca în război...viaţă contra moarte!”, spune Nelu Tătaru, pe Facebook.

Fostul ministru al Sănătăţii îi sfătuieşte pe cei care încă mai au dubii să încerce să treacă pe lângă un spital şi să privească spre Unitatea de Primiri Urgenţe.

„Majoritatea celor care ajung acolo sunt dintre cei vehemenţi, nevaccinaţi sau care îşi doresc să fie salvaţi, dar deja e prea târziu. Aşa arată realitatea zilelor noastre. Sunt colmatate toate spitalele. E ca pe front…. Se moare! Se întâmplă! Există mii de apeluri în aşteptare! Epuizare! Durere! Tragedii fără margini! Nu mai avem timp să nu credem! Alegeţi cu mintea pentru viaţa dumneavoastră, pentru familie, oameni dragi…înainte să fie prea târziu”, spune Tătaru.

Deşi, potrivit lui Nelu Tătaru, e foarte uşor „să critici, să dezbini, să arunci cu noroi, să iei decizia să nu faci nimic”, sfatul său este altul: „Aleg, ca medic, ca om, ca părinte, frate, ca simplu cetăţean să spun ceea ce cred, să spun ceea ce văd şi să fac tot ceea ce pot pentru viaţă. Zilele devin din ce în ce mai negre, iar adevărul este unul dur”.

România bate marţi un record absolut în pandemie. Depăşeşte pentru prima dată pragul de 16.700 de infectări, 440 de decese şi 1.660 de bolnavi în ATI

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici