Trump: ”Am pus întrebarea asta de foarte, foarte multe ori” / Şi a primit şi un răspuns: când s-ar putea încheia pandemia de coronavirus în Statele Unite

Donald Trump este de părere că pandemia de coronavirus ar putea dura până la finalul verii.

9502 afișări
Imaginea articolului Trump: ”Am pus întrebarea asta de foarte, foarte multe ori” / Şi a primit şi un răspuns: când s-ar putea încheia pandemia de coronavirus în Statele Unite
Preşedintele american se bazează pe informaţiile venite de la Grupul Strategic de la Casă Albă care gestionează epidemia din Statele Unite.
 
”Ei cred că august, poate fi chiar iulie. Ar putea dura şi mai mult de atât. Am pus întrebarea asta de foarte, foarte multe ori”, a declarat Donald Trump.
 
SUA a începe testarea primului vaccin pe oameni. Testarea începe la Kaiser Permanente Washinhton Health Research Institute din Seatle şi au fost selectaţi 45 de subiecţi. Identitatea primei persoane pe care va fi testat vaccinul nu a fost făcută publică.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici