Trump îndeamnă pe americani să poarte mască pe măsură ce numărul de cazuri creşte. „Cred că măştile sunt bune”

  • Trump face apel la populaţie să utilizeze măştile de protecţie
  • Numărul cazurilor de coronavirus este în creştere
  • Preşedintele american nu a dat un ordin naţional care să stipuleze obligativitatea purtării măştii în public
1707 afișări
Imaginea articolului Trump îndeamnă pe americani să poarte mască pe măsură ce numărul de cazuri creşte. „Cred că măştile sunt bune”

Sursa foto: profimedia

Experţii în sănătate publică din SUA au afirmat că pandemia va continua să facă ravagii în lunile ce vor urma, după ce numărul de infectări a atins cifre record. Numărul cazurilor de coronavirus este în creştere, iar preşedintele Donald Trump i-a îndemnat pe americani să poarte mască.

„Sunt pro pentru măşti. Cred că măştile sunt bune”, a declarat preşedintele american în cadrul unei emisiuni televizate. Cu toate acestea, liderul de la Casa Albă nu a emis un ordin naţional prin care să oblige populaţia să poarte mască permanent în spaţiul public. El afirmă că sunt „multe locuri în ţară unde oamenii stau la distanţe foarte mari”.

Întrebat fiind de un reporter dacă va purta mască în public pentru a da un exemplu poporului american, Donald Trump nu a exclus posibilitatea, dar nu a promis acest lucru.

„Poziţia pe care o ocup îmi oferă posibilitatea ca persoanele cu care intru în contact sa fie testate înainte să mă vadă. Nu am nicio problemă să port mască în public. De fapt, chiar am una pe care am purtat-o. Îmi place felul în care arăt cu ea”, a declarat Trump.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici