Un bolnav COVID-19 a infectat peste 500 de colegi la o fabrică din Ghana

  • Sute de muncitori de la o fabrică de procesare a peştelui din Ghana au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.
  • Toţi cei 533 au contactat virusul de la acelaşi om, relatează CNN.
  • Informaţia a fost făcută publică de preşedintele Nana Akuo-Addo.
708 afișări
Imaginea articolului Un bolnav COVID-19 a infectat peste 500 de colegi la o fabrică din Ghana

Sursă foto: Profimedia

533 de muncitori au fost depistaţi cu noul coronavirus după ce s-au efectuat 921 de teste conform oficialilor din sănătate.

Pacientul zero din fabrică se pare că este răspunzător pentru infectarea directă a muncitorilor din fabrica aflată în oraşul port Temaa precizat preşedintele.

Cazul ridică semne de întrebare specialiştilor cu privire la modul în care ţările din Africa gestionează criza. Lipsa igenei şi a măsurilor de prevenţie în rândul populaţiei pot duce la un număr mare de infecţii şi decese.

Totuşi preşedintele Akudo Addo spune că creşterea numărului de cazuri este rezultatul efectuării a mai multe teste: Cu cât testăm mai mult, cu atât descoperim mai multe cazuri.

În Ghana s-au efectuat 160.000 de teste la o populaţie de aproapte 30 de milioane. Restricţiile au fost prelungite.

În ţara africană sunt confirmate 4700 de cazuri şi 22 de persoane au murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici