Val de pneumonie într-o ţară vecină cu China, în plină pandemie. 1772 de persoane au decedat de la începutul lunii iunie

  • O pneumonia letală face ravagii în Kazahstan
  • Ambasada Chinei din fosta republică sovietică a emis alerte de călătorie către proprii cetăţeni
  • Pneumonia a ucis 1772 de persoane de la începutul lunii iunie
1783 afișări
Imaginea articolului Val de pneumonie într-o ţară vecină cu China, în plină pandemie. 1772 de persoane au decedat de la începutul lunii iunie

Sursa foto: profimedia

În plină pandemie de coronavirus, Kazahstanul se confruntă cu un val de îmbolnăviri cauzate de pneumonie. Ambasada Chinei din Kazahstan a emis o alertă de călătorie către prorpii cetăţeni cu privire la „pneumonia mortală” care face ravagii în ţara vecină.

Kazahstanul se învecinează cu China în zona de nord-vest a ţării. Pneumonia a cauzat 1772 de decese de la începutul lunii iunie, conform Ministerului Sănătăţii din Kazahstan.

Preşedintele ţării, Kassym-Jomart Tokayev, a declarat, marţi, că situaţia privind coronavirusul este încă gravă iar relaxarea măsurilor nu poate fi luată în calcul.

„Ne confruntăm cu cel de-al doilea val de coronavirus, cuplat cu un aflux uriaş de cazuri de pneumonie", a declarat preşedintele.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici