Valeriu Gheorghiţă l-a sunat pe tânărul vaccinat la rapel cu Moderna în loc de Pfizer. Precizările preşedintelui CNCAV

  • Preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţii de Vaccinare (CNCAV), Valeriu Gheorghiţă, l-a sunat, miercuri, pe tânărul vaccinat cu Moderna în loc de Pfizer.
  • În cazul său nu se impune reluarea schemei de imunizare.
5245 afișări
Imaginea articolului Valeriu Gheorghiţă l-a sunat pe tânărul vaccinat la rapel cu Moderna în loc de Pfizer. Precizările preşedintelui CNCAV

Valeriu Gheorghiţă l-a sunat pe tânărul vaccinat la rapel cu Moderna în loc de Pfizer. Precizările preşedintelui CNCAV

Dr. Valeriu Gheorghiţă a solicitat contactul tânărului vaccinat cu Moderna în loc de Pfizer, la Centrul de Vaccinare de la Romexpo, şi i-a telefonat pentru a-l linişti din punct de vedere medical.

În cazul său nu se impune realuarea schemei de imunizare, iar starea lui actuală este bună, transmite CNCAV.

S-a solicitat DSP Bucureşti efectuarea unei evaluări oficiale la acest centru de vaccinare, de la Romexpo, pentru verificarea modului în care procedurile în vigoare au fost respectate, implementarea delimitării fluxurilor, în funcţie de tipul vaccinurilor utilizate, respectiv remedierea eventualelor disfuncţionalităţilor constatate.

CNCAV precizează că tânărului îi va fi eliberată adeverinţa de vaccinare unde va fi menţionat tipul vaccinului administrat la rapel.

Tânărul a fost vaccinat cu Pfizer ca primă doză, iar la rapel, din greşeală, i s-a administrat vaccin de la Moderna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici