Vladimir Putin se vaccinează anti-COVID. Preşedintele Rusiei, mândru de serul Sputnik-V

  • Preşedintele rus Vladimir Putin se vaccinează marţi împotriva coronavirusului.
  • Putin spune că nu va obliga statele să cumpere vaccinul Sputnik-V dacă nu-şi doresc
  • Sputnik-V a fost aprobat în 55 de ţări şi urmează să primească verdictul EMA
800 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin se vaccinează anti-COVID. Preşedintele Rusiei, mândru de serul Sputnik-V

FOTO: Vladimir Putin. Sursa: Profimedia

Vladimir Putin se pregăteşte de vaccinare. Deşi nu se ştie cu ce ser se va vaccina, Putin este foarte mândru de vaccinul Sputnik V, despre care spunea, încă din august, că a fost folosit de una din fiicele sale.
 
Preşedintele rus nu deplânge reticenţa UE în ceea ce priveşte vaccinul anti-COVID-19 Sputnik-V.
 
„Astfel de oameni încă mai încearcă să ne înveţe pe noi ceva. Încă se mai gândesc să ne impună sancţiuni. Dumnezeu cu ei...Este alegerea lor. Poftim, lasă-i să facă aşa cum cred ei că e corect pentru a-şi atinge scopurile propuse”, spunea preşedintele Rusiei.
 
Aprobat deja în 55 de ţări, vaccinul se află în procedură de evaluare la Agenţia Europeană a Medicamentului. O echipă europeană va merge în Rusia să vadă cum se fabrică vaccinul.
 
După ce comisarul european care se ocupă de achiziţia de vaccinuri, Thierry Breton a spus că Uniunea Europeană nu are nevoie de vaccin rusesc, Putin i-a dat replica: „Noi nu impunem nimănui nimic. Când auzim asemenea declaraţii de la oficiali, apare o întrebare: interesele cui le reprezintă aceşti oameni ?Interesele unor companii farmaceutice sau interesele cetăţenilor Uniunii Europene?”
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici