8 MARTIE: "Bună seara, domnule Wilde", miercuri, la CinemaPRO. Femeile vor avea parte de premii-surpriză

Pasionaţii genului musical sunt aşteptaţi, miercuri, la CinemaPRO, la spectacolul "Bună seara, domnule Wilde", unde doamnele şi domnişoarele vor primi cadouri surpriză şi vor participa la o tombolă cu premii.

513 afișări
Imaginea articolului 8 MARTIE: "Bună seara, domnule Wilde", miercuri, la CinemaPRO. Femeile vor avea parte de premii-surpriză

"Bună seara, domnule Wilde", miercuri, la CinemaPRO. Femeile vor avea parte de premii-surpriză

Miercuri, de Ziua Internaţională a Femeii, pasionaţii genului musical vor avea ocazia să vizioneze, începând cu orele 20.00, la CinemaPRO, spectacolul "Bună seara, domnule Wilde", în viziunea contemporană a regizorului Felix Crainicu, pe muzica lui Cristian Lucacevski.

"Toţi participanţii vor fi întâmpinaţi cu un pahar cu vin. Vor fi cadouri pentru femei, după care noi organizăm şi o tombolă. Sunt 20 de parfumuri oferite de Marionnaud, două bilete VIP la concertul Nikos Vertis din partea Eventim şi o cină romantică pentru două persoane la restaurantul Bellini", a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, directorul CinemaPRO, Gicu Pitiş.

Spectacolul se anunţă a fi o comedie englezească plină de substanţă, care va îmbina teatrul, muzica şi dansul.

"Ne aflăm într-o temniţă unde personajele scriitorului capturat prind viaţă, cântă şi dansează. Ce înseamnă să fii onest sau cum poţi ieşi descurcat dintr-o încurcătură?" - organizatorii vă invită să aflaţi, miercuri, de la orele 20.00, la CinemaPRO.

Biletele se găsesc la casa de bilete a CinemaPRO şi online pe www.eventim.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici