A apărut primul trailer pentru Dune, cu Timothee Chalamet în rol principal. Îi poţi vedea şi pe Jason Momoa, Javier Bardem şi Zendaya

  • Filmul Dune se anunţă unul dintre cele mai aşteptate filme din această iarnă
  • Warner Bros a prezentat primul trailer al filmului cu o distribuţie de excepţie
  • Jason Momoa, Josh Brolin, Javier Bardem şi Zendaya sunt câţiva dintre actorii din film
207 afișări
Imaginea articolului  A apărut primul trailer pentru Dune, cu Timothee Chalamet în rol principal. Îi poţi vedea şi pe Jason Momoa, Javier Bardem şi Zendaya

Saga Dune era recunoscută în 2003 ca cea mai populară serie de cărţi SF din istorie. Autorul american a scris prima carte în 1965.

Au urmat 5 cărţi şi un film în 1984, o miniserie TV în 2003 şi jocuri pe computer. Acum, Dune revine pe marele ecran.
 
Pe 18 decembrie va fi lansat noul film cu Denis Villeneuve ca director. Acesta a devenit şi mai cunoscut în ultimii ani graţie filmelor Arrival şi Blade Runner 2049.
 
Pentru noul Dune, Villeneuve se bazează pe o distribuţie de excepţie cu Timothee Chalamet în rol principal. Acesta a devenit cunoscut după filmul Interstellar.
 
În doar o oră de la lansare, trailerul a strâns jumătate de milion de vizualizări.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici