A fost lansat trailerul pentru „Songbird”, filmul despre Covid-19

  • S-a lansat trailer-ul pentru noul film despre coronavirus
  • Filmul se numeşte „Songbird” şi va fi lansat în 2021
  • Acţiunea filmuli se petrece în 2024 unde virusul este mult mai periculos
545 afișări
Imaginea articolului A fost lansat trailerul pentru „Songbird”, filmul despre Covid-19

Îţi aminteşti de filmul „Contagion” care a devenit mult mai vizionat datorită pandemiei de Covid-19? De data aceasta, te aşteapta un film despre Coronavirus.

S-a lansat trailerul pentru viitorul film al lui Michael Bay, care imaginează o lume de patru ani în carantină. În film, virusul Covid-19 a suferit o mutaţie în ceva mai sever iar, numărul de morţi ajunge la 8,4 milioane într-un singur an.

Acţiunea filmului se petrece în anul 2024 şi urmăreşte un cuplu care a fost separat de pandemie, într-o lume în care cei infectaţi sunt duşi în lagăre de carantină. Filmul se numeşte „Songbird” şi este pregatit pentru 2021. Din distribuţie fac parte actori precum KJ Apa, Sofia Carson şi Demi Moore.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici