A murit Adam Roth. Muzicianul avea 57 de ani

Muzicianul şi actorul american Adam Roth a murit, miercuri, la vârsta de 57 de ani, după ce în urmă cu două luni fusese diagnosticat cu o formă de cancer.

532 afișări
Imaginea articolului A murit Adam Roth. Muzicianul avea 57 de ani

A murit Adam Roth. Muzicianul avea 57 de ani (Imagine: adamroth.com)

Compozitor şi chitarist, cunoscut pentru colaborările de la sfârşitul anilor '70 cu trupele Del Fuegos şi Hoy Boy and the Doys, cu interpreta Liza Colby, cu actorul de comedie Denis Leary, dar şi de pe scena celebrului club CBGB, Adam Roth a decedat ascultând piesa "Norwegian Wood" a formaţiei The Beatles, potrivit nydailynews.com.

A urmat cursurile Emerson College din Boston, unde l-a cunoscut pe actorul Denis Leary, cu care a colaborat pe parcursul următoarelor patru decenii. Între altele, Roth a compus muzica pentru serialele "Rescue Me", în care a şi jucat, şi "Sex&Drugs&Rock&Roll".

"Era unul dintre cei mai amuzanţi oameni din lume şi asta îmi voi aminti despre el. Nu voi deplânge momentele pe care nu le voi mai avea cu el, sunt doar recunoscător pentru cei 40 de ani pe care am apucat să-i petrecem împreună", a declarat Denis Leary.

Un alt prieten al muzicianului a fost actorul Matt Dillon, care l-a cunoscut pe Roth în 1983, pe când acesta cânta pe scena clubului CBGB. "Îi plăceau oamenii în funcţie de caracterul lor. Era vorba despre cine erai cu adevărat. L-am iubit pe omul ăsta", a spus Dillon.

De asemenea, Roth a fost cunoscut şi ca filantrop şi a lucrat împreună cu Road Recovery Foundation, ajutându-i pe dependenţi în lupta împotriva consumului de droguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici