A murit Eddie Money, cunoscut pentru hituri precum "Take Me Home Tonight" şi "Baby Hold On"

Cântăreţul american Eddie Money, cunoscut pentru hituri precum "Take Me Home Tonight" şi "Baby Hold On", a murit la vârsta de 70 de ani, din cauza complicaţiilor asociate cu o intervenţie chirurgicală pe cord pe care o suferise în urmă cu câteva luni, dar şi a unui cancer în fază terminală.

692 afișări
Imaginea articolului A murit Eddie Money, cunoscut pentru hituri precum "Take Me Home Tonight" şi "Baby Hold On"

A murit Eddie Money, cunoscut pentru hituri precum "Take Me Home Tonight" şi "Baby Hold On"

Artistul a murit vineri, la Los Angeles, potrivit tmz.com.

În august, Eddie Money a anunţat că a fost diagnosticat cu cancer la esofag în fază terminală. Artistul a făcut anunţul într-o înregistrare video care a fost inclusă în episodul din 12 septembrie al reality show-ului în care apărea, "Real Money", difuzat de AXS TV.

Money, printre ale cărui hituri se numără "Two Tickets to Paradise", a spus atunci că soarta sa este "în mâinile lui Dumnezeu".

În înregistrarea video, Money a mai spus că a descoperit că are cancer după un control medical de rutină. Artistul a aflat că boala se răspândise deja la ficat şi la nodulii limfatici.

Eddie Money, unul dintre artiştii americani de succes în anii 1970 - 1980, a avut numeroase probleme de sănătate în ultimii ani, cel mai recent fiind supus unei operaţii pe cord, după o pneumonie, anul acesta. Money a fost nevoit astfel să îşi anuleze turneul programat în această vară.

Printre hiturile lui Eddie Money, născut Edward Joseph Mahoney, în Blooklyn, New York - se mai numără "Baby Hold On", "Maybe I'm a Fool", "Think I'm in Love", "Shakin'", "Walk on Water", "The Love in Your Eyes" şi "Peace in Our Time". În cariera sa de peste patru decenii, artistul a vândut peste 28 de milioane de discuri.

Taguri:
eddie money,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici