VIDEO  A murit Edi Aringhieri, mama lui Andrea Bocelli. Ce semn a primit când l-a născut pe viitorul star al muzicii

  • A locuit la moşia familiei din Lajatico, în provincia Pisa.
  • Femeia a fost cea care a descoperit talentul muzical al fiului ei şi l-a înscris la Conservator.
  • În timpul sarcinii, medicii i-au spus că pruncul său va orbi.
4382 afișări
Imaginea articolului A murit Edi Aringhieri, mama lui Andrea Bocelli. Ce semn a primit când l-a născut pe viitorul star al muzicii

Edi Aringhieri, mama lui Andrea Bocelli, avea 84 de ani. Femeia şi-a însoţit fiul în cei mai grei ani, când era un fapt cert că, la 13 ani, va orbi de glaucom.

A fost prima care a înţeles inteligenţa şi talentul lui. L-a înscris la Institutul de Muzică Pietro Mascagni, din Livorno, acum Conservator, în care Andrea a început să studieze muzica. 

În timpul unui interviu de televiziune, mama artistului a mărturisit că Andrea s-a născut cu stea în frunte, în zilele oraşului Lajatico. În acea dimineaţă, femeie a primit un semn cu totul special din cer: un porumbel alb foarte mare („nu am văzut niciodată un porumbel de acea dimensiune”), aterizase pe fereastră şi se uita la ea. „Credeam că am născut un viitor Papă”, a spus doamna, zâmbind. A aflat, mai târziu, că născuse o stea a muzicii internaţionale.

Edi Aringhieri a locuit în Lajatico, un oraş din provincia Pisa, între dealurile Toscanei. Şi împreună cu soţul ei a condus o fermă. Partenerul său de viaţă, Alessandro, a murit în urmă cu 12 ani.

Mama Andreei nu a refuzat niciodată să vorbească despre orbirea fiului ei. A dezvăluit că, în timpul sarcinii, medicii au diagnosticat copilul cu glaucom şi au fost cei care au sfătuit-o să facă avort. Femeia nici nu i-a băgat în seamă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
andrea bocelli

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici