A murit Grant Imahara, fost realizator Mythbusters şi actor în Star Trek. Vedeta avea 49 de ani

  • Grant Imahara, fost prezentator Mythbusters şi actor în seria Star Trek, a murit la 49 de ani
  • Cauza decesului ar fi un anevrism cerebral, anunţă The Hollywood Reporter
7158 afișări
Imaginea articolului A murit Grant Imahara, fost realizator Mythbusters şi actor în Star Trek. Vedeta avea 49 de ani

FOTO: Facebook/IMDB

Grant Imahara, inginerul co-prezentator al emisiunii Mythbusters de pe Discovery şi al seriei White Rabbit Project de pe Netflix, a murit la 49 de ani în urma unui anevrism cerebral, anunţă The Hollywood Reporter.

„Grant Imahara a fost o parte importantă a familiei Discovery şi un bărbat cu adevărat minunat. Gândurile şi rugăciunile noastre merg către familia sa”, a declarat un reprezentant Discovery într-o declaraţie de presă.

Inginer şi pasionat de robotică, Imahara s-a alăturat MythBusters în cel de-al treilea sezon, înlocuindu-l pe Scottie Chapman şi a fost gazda emisiunii până în 2014, când a plecat alături de  Kari Byron şi Tory Belleci. Trio-ul avea să se reunească în 2016 pentru proiectul Netflix White Rabbit, care a durat un sezon. Pentru MythBusters, Imahara s-a folosit de expertiza sa tehnică pentru a proiecta şi construi roboţi pentru spectacol şi a operat de asemenea computerele şi electronica necesară testării miturilor.

Imahara a fost şi actor, el interpretându-l pe „Sulu” în seria „Star Trek continues” 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici