Acasă Gold intră în casele telespectatorilor în prima zi de Paşte

Postul TV Acasă Gold va intra în casele telespectatorilor, pe 15 aprilie, în prima zi de Paşte, şi va deschide o lume a telenovelelor nemuritoare, informează un comunicat al postului.

1988 afișări
Imaginea articolului Acasă Gold intră în casele telespectatorilor în prima zi de Paşte

Acasă Gold intră în casele telespectatorilor în prima zi de Paşte

Noul canal îşi propune să ofere "dependentelor" de poveşti de dragoste nemuritoare o lume aparte, în care să îşi regăsească visele şi aspiraţiile. Canalul se adresează femeilor cu vârsta cuprinsă
între 15 şi 49 de ani, dar în special celor de peste 35 de ani, care doresc să retrăiască, din căldura căminului, momente frumoase din viaţa lor prin ochii personajelor din telenovele.

Telenovelelor "Rosalinda", "O mare de pasiune", "Promisiunea", li se alătura în grilă şi o producţie cutremurătoare, plină de mister, acţiune şi iubire, "Căutând-o pe Elisa" ("Donde Esta Elisa"), telenovelă ce va intra zilnic în casele telespectatorilor.


Sonya Smith, Gabriel Porras şi Catherine Siachoque vin la Acasă Gold într-o telenovelă atipică, inspirată iniţial din cartea celebrului scriitor suedez Stieg Larsson, "Bărbaţi care urăsc femeile". O familie aparent fericită este cutremurată de răpirea fiicei lor iar, din acel moment, personajele intră într-o cursă contra cronometru pentru a descoperi unde se află Elisa şi mai ales, cine e vinovat de
dispariţia fetei.

Sonya Smith este cunoscută publicului din România din telenovele precum "Umbrele trecutului" şi "Destine furate", în timp ce Gabriel Porras i-a cucerit pe telespectatori în "Cealaltă faţă a Analiei" şi "Fără sâni nu există Paradis".

Catherine Siachoque, una dintre cele mai apreciate actriţe de telenovele, în special cunoscută pentru rolurile sale negative, joacă în "Căutând-o pe Elisa" un altfel de rol, acela al unei femei de afaceri independente, care, uneori, se lasă pradă tentaţiilor. Actriţa, care a fost nominalizată de publicaţia People en Espanol în topul personajelor negative de neuitat, spune despre rolul său din telenovela de la Acasă Gold: "Pentru mine, Cecilia este unul dintre cele mai bune personaje pe care le-am interpretat până acum, pentru că este foarte armonios".

Filmată înn Statele Unite la Miami, Malibu şi Los Angeles, "Căutând-o pe Elisa" se desprinde de tiparul clasic al telenovelei, de această dată personajele fiind prinse într-un lanţ de intrigi şi secrete, iar de descifrarea acestora depinde însăşi viaţa Elisei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici