Actorii Victor Rebengiuc şi Marius Manole deschid, joi, un "ArtDialog" la ICR din Bucureşti

Actorii Victor Rebengiuc şi Marius Manole deschid, joi, la Institutul Cultural Român (ICR) din Bucureşti, seria de conferinţe "ArtDialog", care va reuni, în formatul unor interviuri cu public, personalităţi din lumea artelor.

145 afișări
Imaginea articolului Actorii Victor Rebengiuc şi Marius Manole deschid, joi, un "ArtDialog" la ICR din Bucureşti

Actorii Victor Rebengiuc şi Marius Manole deschid, joi, un "ArtDialog" la ICR din Bucureşti (Imagine: Cristian Radu Nema/Mediafx Foto)

Destinate tinerilor, mai ales liceeni şi studenţi în primii ani, conferinţele organizate de ICR din seria "ArtDialog" vor reuni, în formatul unor interviuri cu public, personalităţi din lumea artelor, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Artişti de mare prestigiu vor fi invitaţi alături de colegi mai tineri şi, împreună cu aceştia, le vor vorbi celor prezenţi despre parcursul lor profesional, de la primii paşi până la consacrare şi mai departe.

Programul li se adresează atât aspiranţilor la o carieră artistică, cât şi celor care doresc să se familiarizeze cu artele contemporane printr-un contact nemijlocit cu cei care le dau viaţă.

După seara dedicată actoriei şi scenei, vor urma întâlniri cu nume importante din domeniul filmului, regiei de teatru, artelor plastice şi muzicii clasice.

Intrarea la evenimentul de joi este liberă, în limita locurilor disponibile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici