Actorul Tom Wlaschiha, Jaqen H’ghar din "Game of Thrones", vine în România, la East European Comic Con

Actorul Tom Wlaschiha, cel care îl interpretează pe unul dintre personajele importante din "Game of Thrones", Jaqen H’ghar, cunoscut şi drept Faceless Man, vine în România pe 13 noiembrie, la cea de-a V-a ediţie East European Comic Con, ce va avea loc la Romexpo, între 11-13 noiembrie.

993 afișări
Imaginea articolului Actorul Tom Wlaschiha, Jaqen H’ghar din "Game of Thrones", vine în România, la East European Comic Con

Actorul Tom Wlaschiha, Jaqen H’ghar din "Game of Thrones", vine în România, la East European Comic Con

Actorul Tom Wlaschiha, cel care îl interpretează pe unul dintre personajele importante din "Game of Thrones", Jaqen H’ghar, cunoscut şi drept Faceless Man, va veni în România la cea de-a cincea ediţie East European Comic Con ce va avea loc în această toamnă. Acesta va fi prezent doar în ultima zi a evenimentului, 13 noiembrie.

Publicul a facut cunoştinţă cu Jaqen in primele două sezoane când acesta s-a recomandat drept un asasin feroce originar din Lorathi. Mai apoi, în sezoanele 5 si 6, personajul a devenit unul cheie, dovedindu-se că Jaqen H’ghar este doar una din multiplele feţe ale lui Faceless Man care aparţine religiei lui Many-Faced God şi are abilitatea a-şi schimba înfăţişarea.

Faceless Man are un rol foarte important în dezvoltarea şi maturizarea Aryei Stark pe care o supune unor antrenamente şi provocări greu de dus până la capăt.

Tom Wlaschiha, care a fost confirmat de HBO şi pentru cel de-al şaptelea sezon al serialului, este de origine germană şi a plecat în SUA imediat după căderea Zidulului Berlinului, pentru a urma un stagiu de teatru.

Actorul a fost mai mult axat pe producţii germane, dar şi unele internaţionale. Tom a putut fi urmărit, pe lângă "Game of Thrones", în pelicula "No One Sleeps", precum şi în serialul "Crossing Lines".

Tom Wlaschiha este cel de-al doilea invitat anunţat la East European Comic Con după actorul Craig Parker, binecunoscut din trilogia premiată cu Oscar, “Stăpânul Inelelor”, dar şi din popularul serial, "Spartacus".

Biletele early bird pot fi achiziţionate începând de marţi, 23 august, la preţurile promoţionale de 60 de lei pentru un abonament, 20 de lei pentru ziua de vineri, 40 de lei pentru sâmbătă şi 25 de lei pentru duminică până săptămâna viitoare, pe 31 august.

Biletele se găsesc online pe www.eventim.ro şi în magazinele Cărtureşti, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa şi Militari, Humanitas, Vodafone şi benzinăriile OMV.

East European Comic Con, care va avea loc la Romexpo, în perioada 11-13 noiembrie şi se va întinde pe o suprafaţă de 13.000 de metri pătraţi, este evenimentul preferat al tuturor celor pasionaţi de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În afară de întâlnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con vă aşteaptă o zonă întreagă destinată jocurilor video, precum şi concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat, dar şi surprise rezervate amatorilor de Pokemon GO. Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

Mai multe detalii despre East European Comic Con pot fi găsite la adresa: http://www.comic-con.ro/.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici