Adi Despot, Dorian Boguţă şi Vlad Irimia (Tataee) vorbesc despre provocările unei cariere, la Sibiu - FOTO

Artiştii Adrian Despot, Dorian Boguţă şi Vlad Irimia (Tataee) vor vorbi, între 3 şi 5 noiembrie, în Aula Magna a Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu, despre provocările şi satisfacţiile unei cariere, în cadrul evenimentului "Cum m-am recrutat. Poveşti cu mine şi despre tine".

3893 afișări
Imaginea articolului Adi Despot, Dorian Boguţă şi Vlad Irimia (Tataee) vorbesc despre provocările unei cariere, la Sibiu - FOTO

Adi Despot, Dorian Boguţă şi Vlad Irimia (Tataee) vorbesc despre provocările unei cariere, la Sibiu

Evenimentul "Cum m-am recrutat. Poveşti cu mine şi despre tine", dedicat studenţilor care sunt la începutul unei cariere, îi are ca invitaţi pe Adrian Despot, solistul formaţiei Viţa de Vie, actorul şi regizorul Dorian Boguţă şi Vlad Irimia, Tataee, unul dintre fondatorii trupei de hip-hop B.U.G. Mafia.

Cei trei invitaţi vor împărtăşi studenţilor Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu experienţe inedite din cariera lor, dar şi lucruri care îi vor ajuta pe aceştia să-şi construiască o carieră solidă în domeniul ales. Fiecare întâlnire cu artiştii va fi urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Cel care va deschide evenimentul de la Sibiu este liderul formaţiei Viţa de Vie, Adrian Despot, pe care studenţii îl pot întâlni pe 3 noiembrie, de la ora 16.00, în Aula Magna a Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu. Despre sfatul pe care i l-ar da unui tânăr care se află la început de drum, solistul trupei Viţa de Vie a spus că, în opinia lui, tenismanul Pete Sampras o spune "cel mai bine": "play hard, do it on your own terms and stay true to yourself. Do that and you can't go wrong" ("joacă tare, în termenii stabiliţi de tine şi rămâi cinstit cu tine. Dacă aplici aceste reguli, nu ai cum să greşeşti", n.r.).

Actorul şi regizorul Dorian Boguţă, care va veni în faţa studenţilor pe 4 noiembrie, tot de la ora 16.00, în Aula Magna a Universităţii din Sibiu, se ghidează în viaţă după vorba "prima jumătate de viaţă, omul îşi face un nume, după care numele îi face cealaltă jumătate de viaţă", acesta fiind, de altfel, şi sfatul pe care l-ar da unui tânăr.

Vlad Irimia, unul dintre fondatorii trupei B.U.G. Mafia, va încheia, pe 5 noiembrie, evenimentul "Cum m-am recrutat. Poveşti cu mine şi despre tine". Acesta îi îndeamnă pe tinerii aflaţi la început de drum să păşească plini de curaj în arena vieţii, să nu ezite să-şi folosească toate armele pe care le au la dispoziţie pentru a excela în tot ceea ce fac şi, cel mai important, să-şi facă auzită vocea în permanenţă, fără a se lăsa călcaţi în picioare de cei din jur. "Fii conştient de valoarea pe care o ai şi joacă-ţi cărţile cu multă inteligenţă", a declarat Vlad Irimia.

Evenimentul "Cum m-am recrutat. Poveşti cu mine şi despre tine" este organizat de compania CGS Romania (Computer Generated Solutions), unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de outsourcing de pe piaţa naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici