Afişele despre România care fac înconjurul lumii! Cine e ROMÂNUL fără de care Steve Jobs poate nu ar fi inventat APPLE

Posterele au devenit deja VIRAL pe internet. Oamenii le-au lipit pe maşini, la serviciu, le-au pus pe desktop!

7743 afișări
Imaginea articolului Afişele despre România care fac înconjurul lumii! Cine e ROMÂNUL fără de care Steve Jobs poate nu ar fi inventat APPLE

Afişele despre România care fac înconjurul lumii! Cine e ROMÂNUL fără de care Steve Jobs poate nu ar fi inventat APPLE

De la sublim, la grotesc, între derizoriu şi excepţional, România este o continuă provocare. Dar este provocarea noastră, a tuturor românilor. Oricât de greu ar fi, tot mai bine e acasă şi oricâte ţări am colinda, România e locul pe care-l purtăm în suflet, sau locul pe care vrem să-l schimbăm pentru a putea spune sincer ROMÂNIA, te IUBESC.

NU facem o campanie autorităţilor, nu sprijinim pe nimeni. Îi invităm pe români, oriunde s-ar afla să facă diferenţa, să nu le fie ruşine cu ce e în sufletul lor, să mărturisească ce le place şi ce nu, îi invităm să fie mândri că sunt români, SĂ O SPUNĂ, SĂ O ARATE.

Campania DE CE IUBESC ROMÂNIA intră într-o nouă fază. De astăzi ProTV, Gândul, PRO Sport, Sport.ro, Ziarul Financiar, Mediafax te provoacă.

Afişele campaniei au fost realizate de către echipa Graffiti BBDO: Mihai Gongu, Creative Director şi copywriter, şi Adi Ghiţă, Art Director.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici