Afişul care valorează cât un palat

Vampirul Dracula se vinde în continuare la preţuri exorbitante pe piaţa străină, iar afişul primulului film oficial Dracula, o ecranizare a romanului scris de Bram Stocker, a fost scos la licitaţie.

543 afișări
Imaginea articolului Afişul care valorează cât un palat

Este vorba despre pelicula originală, înregistrată în Studiourile Universal în 1931 şi regizată de Tod Browning, având în rolurile principale nume precum Bela Lugosi, Helen Chandler sau David Manners.

O casă de licitaţii de peste ocean a scos la vânzare posterul oficial al filmului. În toată lumea sunt doar 5 astfel de afişe.

Preţurile pentru astfel de postere au ajuns în trecut la preţuri uriaşe. Astfel, la o altă licitaţie din anul 2021 s-a vândut un panou de interior din acelaşi film pentru impresionanta sump de 45.600$.

AICI, toate informaţiile despre preţul de pornire al licitaţiei pentru celebrul afiş şi la cât se estimează că va ajunge licitaţia.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici