Al doilea sezon din "Pariu cu viaţa" se încheie pe 28 mai, serialul revine la Pro TV în toamnă

Serialul "Pariu cu viaţa" se apropie de finalul sezonului 2, în episodul din 28 mai, telespectatorii Pro TV urmând să-şi ia la revedere de la personajele preferate, însă de la toamnă va fi difuzat un nou sezon, cu noi poveşti de iubire, multă muzică şi multe răsturnări de situaţie.

2682 afișări
Imaginea articolului Al doilea sezon din "Pariu cu viaţa" se încheie pe 28 mai, serialul revine la Pro TV în toamnă

Al doilea sezon din "Pariu cu viaţa" se încheie pe 28 mai, serialul revine la Pro TV în toamnă

Pe 28 mai, de la ora 20.30, la Pro TV, fanii serialului "Pariu cu viaţa" îşi pot lua la revedere de la personajele lor preferate, dar tristeţea nu trebuie să fie foarte mare, pentru că serialul va reveni la toamnă cu sezonul al treilea, cu poveşti noi de iubire, multă muzică şi multe răsturnări de situaţie, informează un comunicat al postului TV.

În ultimul episod din sezonul II, difuzat pe 28 mai, Lala Band participă cu multă emoţie şi bucurie la balul de absolvire. Filmarea pentru acest eveniment a durat două zile şi la ea a participat întreaga distribuţie, împreună cu peste 50 de tineri figuranţi, câştigători ai concursului organizat pe pagina de Facebook a serialului.

Astfel că, în acest episod final, Ioana (Alina Eremia) şi Andrei (Dorian Popa) sunt despărţiţi, iar Andrei încearcă din răsputeri să ajungă din nou la inima iubitei sale. Dacă va reuşi iubirea lor să învingă şi care este destinul celorlalte cupluri din "Pariu cu viaţa", telespectatorii Pro TV vor afla pe 28 mai, de la 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici