Aleph News – Ziua zero: o zi lungă cât un an. Primele reacţii fierbinţi

  • O zi lungă cât un an
  • Primele reacţii fierbinţi
  • Primele cifre reci
  • Intră acum pe www.alephnews.ro!
4876 afișări

Pentru tine, Aleph News a început ieri. Pentru echipa canalului, ieri s-a încheiat un an de pregătiri. De la ideea iniţială la emisia din 1 septembrie, au fost zeci de traininguri, sute de şedinţe, mii de documente şi milioane de mesaje, pe toate canalele de comunicare posibile. Epidemia Covid a îngreunat şi mai mult procesul, obligându-ne să găsim din mers soluţii ca să avansăm. Ca să fim gata la timp.

Câţi spectatori ne-au văzut? Site-urile au adus un număr de 240.000 urmaritori. Facebook a strâns 180.000 utilizatori din live-uri şi 60.000 de vizualizări prin news stories. La acestea se adaugă 20.000 persoane reach pe YouTube şi 41.000 reach pe Instagram. Influencerii au susţinut lansarea Aleph News prin stories şi postări pe social media, care ne-au asigurat un reach de un milion şi jumătate de persoane.

Când eşti social television, comentariile curg pe toate reţelele. Inimioare şi cuvinte frumoase de la unii, dar şi vorbe alese de la nelipsiţii hateri. Ai lui Adrian Sârbu, ai câte unui coleg sau, mai simplu, ai ideii de ceva nou. Hateri ai lui Borges nu s-au manifestat. Poate că nu au apucat să-l citească.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici