ANA BARTON/ CULTURALMENTE VORBIND: Finanţări nerambursabile pentru proiecte culturale

Ana Barton pentru MEDIAFAX CULTURĂ: "Aşa m-am gândit eu să inaugurăm rubrica asta, care este un jurnal cultural scris, cum să vă spun eu, nescorţos, de la om la om, s-o inaugurăm prin a vă spune ce-am aflat săptămâna trecută."

491 afișări
Imaginea articolului ANA BARTON/ CULTURALMENTE VORBIND: Finanţări nerambursabile pentru proiecte culturale

ANA BARTON/ CULTURALMENTE VORBIND: Finanţări nerambursabile pentru proiecte culturale (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Institutul Cultural Român a lansat un program de finanţări nerambursabile pentru proiecte culturale în domeniile arte vizuale şi artele spectacolului. Carevasăzică pentru arte plastice, arte decorative, design, noile media, fotografie, performance, precum şi pentru teatru, muzică şi dans. Finanţările astea se acordă pe bază de selecţie de oferte culturale. Dar nu v-am zis cum se numeşte programul. Îl cheamă CentenArt pentru că scopul lui este de a marca 100 de ani de la formarea României Mari, iar evenimentele artistice pe care le implică se vor desfăşura exclusiv în străinătate, ceea ce e foarte bine să ştiţi dintru-nceput. Când spun „evenimente“, mă refer la cele incluse în proiectele care vor fi decise drept câştigătoare în urma selecţiei.
Poate vă par grăbită pentru un prim text şi nu vă-nşelaţi, chiar sunt. Asta pentru că termenul-limită pentru trimiterea documentaţiei este 19 mai 2016, ora 17.00. Şi fiindcă aceia dintre dumneavoastră care vor să-şi trimită proiectele artistice la concurs au nevoie de toate detaliile, vă las şi linkul unde le găsiţi, link de pe care puteţi descărca regulamentul de desfăşurare a sesiunii de selecţie şi anexele. Vedeţi că sunt la finalul textului, scrise cu verde. Succes, doamnelor şi domnilor artişti!
http://icr.ro/pagini/programul-de-finantare-si-de-parteneriate-culturale-centenart-pentru-anul-2016

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici